Super-Billig-Hyrbil.se

Super-Billig-Hyrbil.se

- När du enkelt vill hyra bil via internet – billigt!

 
 
 

Hyrbil

Sök efter hyrbil

Sverige

Europa

Asien

Nordamerika

Mellanamerika

Sydamerika

Afrika och Mellanöstern

Oceanien

Allmän information och goda råd

Avboka din hyrbil

Om Super-Billig-Hyrbil.se

Om oss

Kontakt

Förstasida

 
 
 

Om Super-Billig-Hyrbil.se

Efter att själva ha varit ute och rest en hel del och vid flera tillfällen ha hört hur mycket man kan spara på att hyra bil på rätt plats, beslutade vi oss för att skapa en sida där vi kan hjälpa likasinnade. Det är därför vårt mål att utveckla en användarvänlig sida, där du enkelt kan få tips och information om att hyra billig hyrbil.

Vi vill göra dig uppmärksam på att vi uteslutande förmedlar kontakten till de bolag som nämns på vår hemsida. Vi står alltså inte själva för uthyrning av bilar, bokning av hotellrum, försäljning av flygbiljetter eller av böcker.

Vi kan tyvärr inte heller hjälpa dig med att boka en specifik bil, utan hänvisar till att du undersöker möjligheten hos det bolag som du gärna vill boka hos. Detsamma gäller hotellrum och flygbiljetter.

Av samma orsak vill vi uppmärksamma dig på att du ska kontakta de du handlar med (bolagen som nämns på vår hemsida) om du vill ha ytterligare information eller klargörande av något slag. Detta inkluderar specifik information om bilen du vill ha, angivna priser, extra tjänster, eventuella oöverensstämmelser du har med bolaget du handlar med, etc. 

Detta beror på att vi inte har tillgång till de system som bolagen vi föreslår använder. Vi har inte heller några beslutsbefogenheter i relation till de bolag som vi föreslår här på sidan.

 
 
 

Flyg?

Jämför priser och hitta det billigaste priset från olika flygbolag. Spar mycket pengar!

Bra hotell – billigt 

Få mer pengar över till att köpa upplevelser genom att boka ditt hotell via våra samarbetspartner. Klicka här för att läsa mer om hur du spar pengar på att boka bra hotell online!

Resehandböcker och kartor

Gå inte miste om det allra bästa på din destination! Klicka här för mer information.

 
     
www.Super-Billig-Hyrbil.se © 2013 Alla rättigheter förbehållna | Om oss | Kontakt | Sitemap